Showband Taxandria – World Music Contest 2005

Deze video toont u de deelname van Showband Taxandria aan de World Music Contest in 2005, inclusief voorbereidingen en ervaringen na het optreden.

Gegarandeerd dat uw respect voor het gezelschap stevig gegroeid zal zijn als u kennis neemt van alle voorbereidingen die er bij deelname komt kijken. Tevens zult u onder de indruk zijn van de grootse show die zij neerzetten.

Blijf je zenuwen maar ‘ns de baas met duizenden ogen op je gericht. Niet alleen moet je je instrument tot in de puntjes beheersen, ook de honderden afgesproken passen, lijnen en contouren moeten op het exact juiste moment worden uitgevoerd.

Tijdens het World Music Contest (WMC) dat vierjaarlijks in Kerkrade plaatsvindt gonst het er dagen achtereen van muziek. 19.000 Deelnemers uit alle delen van de wereld en ’n bezoekersaantal van 650.000 waren de getallen van 2005!

Showband Taxandria ging niet als dé winnaar huiswaarts maar wel met ’n mooi puntenaantal en ’n meer dan voldaan gevoel dat zij hun bulk aan voorbereidingen hadden afgesloten met ’n fantastische show én prestatie!

Bezoek ook deze mooi Taxandriafilms:
https://beeldbankoisterwijk.nl/videos/taptoe-oisterwijk-1990/
https://beeldbankoisterwijk.nl/videos/taxandria-taptoe-1993-jeugddrumband-de-taxandria-patriotjes/

Beeldmateriaal: Showband Taxandria / LOVO

© Oisterwijk Verbeeldt 2024